Wijnproeverij op locatie

Wijnklas komt graag naar je toe

Heb je een bedrijfsuitje, of wil je een workshop organiseren? Wijnklas kan ook een wijnproeverij op locatie, zoals in een café of (bedrijfs)restaurant, of een inspirerende locatie van jouw keuze doen. Het thema is dan uiteraard in overleg en kan aansluiten bij iets wat bij je team of bedrijf past. Alle zorgen worden je uit handen genomen; voor al het glaswerk, de wijnen en bijpassende uitleg wordt gezorgd!

flatlay van verschillende soorten wijn

Bedrijfsuitje of teamworkshop

Wil je samen met collega’s een leuke en leerzame avond doorbrengen? Wijnklas verzorgt een boeiende avond waarin iedereen leert hoe je wijn proeft, kennis maakt met een uitgebreid pallet aan verschillende wijnen en vervolgens met de nodige wijnkennis weer naar huis gaat. Ook kun je een aangepaste korte wijncursus met je team volgen, inclusief een wijnquiz.

wijncursus

Kosten

Kosten voor een proeverij van 2 uur zijn vanaf 250 euro voor maximaal 10 personen en 6 wijnen (in Den Haag). Voor meer dan 10 personen wordt een meerprijs per persoon gerekend van 15 euro.

Kosten voor een wijncursus van 3 uur zijn vanaf 450 euro voor maximaal 10 personen en 7 wijnen (in Den Haag). Voor meer dan 10 personen wordt een meerprijs van 45 euro per persoon gerekend.

Let op, dit is exclusief eventuele locatiehuur en reiskosten als je het buiten Den Haag organiseert.

Neem contact op met Lucien om de mogelijkheden te bespreken.

Weten hoe anderen Wijnklas ervaren? Een tijdje terug kwam foodblogger Priya feestelijke wijnen proeven; ze schreef er een review over op Priya.Loves.Food.