Ga naar de inhoud

Wijnproeverij

Wijnproeverij Den Haag en omgeving

Zin in een leuk, gezellig en interessant avondje uit? Wijnklas organiseert regelmatig een wijnproeverij in de regio Den Haag. Eating is the proof of the pudding. Dat geldt zeker voor wijn; je weet pas of de wijn lekker is als je hem geproefd hebt! De wijnproeverijen hebben steeds een ander thema met andere wijnen. Zo word je altijd weer verrast. Kijk snel in de agenda voor de eerstvolgende proeverij.

proost op de goede afloop

Hoe werkt een wijnproeverij van Wijnklas?

Eerst leg ik je uit waar je op kunt letten tijdens het proeven, zodat je het meeste uit de avond haalt. Uiteraard ga je vervolgens een aantal verschillende wijnen proeven, die horen bij een bepaald thema. Wat de avond een extra dimensie geeft, is dat er tijdens het proeven uitleg gegeven wordt over dit thema. Zo krijg je aan de hand van een aantal lekkere wijnen, een mini-college over bijvoorbeeld een wijnstreek, een bepaalde manier om wijn te maken, klassiekers versus nieuwkomers, biologische wijn en nog veel meer.

Zin om het een keer mee te maken? Op het aanmeldformulier kun je aankruisen voor welke proeverij je je aanmeldt.

Hoe werkt een wijnproeverij van Wijnklas?

Eerst leg ik je uit waar je op kunt letten tijdens het proeven, zodat je het meeste uit de avond haalt. Uiteraard ga je vervolgens een aantal verschillende wijnen proeven, die horen bij een bepaald thema. Wat de avond een extra dimensie geeft, is dat er tijdens het proeven uitleg gegeven wordt over dit thema. Zo krijg je aan de hand van een aantal lekkere wijnen, een mini-college over bijvoorbeeld een wijnstreek, een bepaalde manier om wijn te maken, klassiekers versus nieuwkomers, biologische wijn, en nog veel meer.

Zin om het een keer mee te maken? Op het aanmeldformulier kun je aankruisen voor welke proeverij je je aanmeldt.

Wijnproeverij op locatie

Daarnaast verzorgt Wijnklas ook proeverijen op locatie, in bijvoorbeeld een café of in een restaurant. Leuk als teamworkshop of als bedrijfsuitje. Meer informatie over wijnproeven op locatie vind je hier.

wijnklas wijnproeverij op locatie

Wat vonden anderen ervan?

Een tijdje terug kwam foodblogger Priya feestelijke wijnen proeven; ze schreef er een review over op Priya.Loves.Food.

Wijn- en spijskenner Miss Wine and Dine woonde een proeverij van biologische wijnen bij.

Ook Anne-Marie kwam langs, haar review lees je op My Happy Kitchen.